Autopoetsbedrijf Gelderland

Uw auto of bedrijfswagen weer als nieuw!

Werkwijze

 

 

Geboren uit passie voor auto's en het reconditioneren daarvan hebben wij hebben inmiddels vele jaren ervaring in de autopoetsbranche en vele tevreden klanten, zowel autobedrijven als particulier. 

Bij ons gaat het verder dan een simpele wasbeurt. Allereerst wordt uw auto gepoetst, gepolijst en in de was gezet. Hierbij worden ook verontreinigingen en kleine schades door bijzondere oorzaken weggewerkt. Denk aan verfnevel en verfspatjes, teerdeeltjes, asfaltspetters, metaaldeeltjes (bijvoorbeeld koperdeeltjes van de bovenleiding bij treinen), neerslag van verontreinigde lucht of industriële uitstoot.

Niet alleen de lak, maar uw volledige auto krijgt de nodige aandacht. De ruiten worden gewassen en banden en kunststof onderdelen worden weer op kleur gebracht. Het eindresultaat is een auto die oogt als nooit tevoren. Een waar sieraad op de weg.

Bij een volledige schoonheidsbehandeling hoort natuurlijk ook het onder handen nemen van uw interieur. Het interieur wordt perfect gereinigd en vlekken op de bekleding worden waar mogelijk verwijderd. Hierbij wordt ook de kofferbak grondig behandeld. Ook bij op het eerste oog onherstelbaar verontreinigde bekleding weten wij dikwijls nog wonderen te verrichten.

Tevens hebben wij een leenauto ter beschikking of desgewenst kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Bel vrijblijvend voor advies, informatie of een afspraak met Edwin Rodrigo 06-13266571 of vul ons contactformulier in.

 


 

 

  

 

 

 


 


 


 


 


 


Kaart
Opbellen
E-mail