Autopoetsbedrijf Gelderland

Uw auto of bedrijfswagen weer als nieuw!

Lakverzegeling /Waxguard

WaxGuard is een uniek lakverzegelingsproduct voor uw auto. Het geeft de lak een zichtbaar hogere en diepere glans. Dankzij de duurzame beschermlaag beschermt WaxGuard uw auto zeer goed tegen vuil en weersinvloeden.

Zowel nieuwe als gebruikte auto’s komen in aanmerking voor een WaxGuard behandeling. Omdat het product geen polijstende grondstoffen bevat, is het uitstekend geschikt voor nieuwe lakken. Hierdoor wordt de van nature zeer hoge glans behouden en beschermt. Dit in tegenstelling tot veel andere lakverzegelingsproducten die wel polijstmiddelen bevatten waardoor deze natuurlijke glans wordt aangetast.

 

Hoe werkt WaxGuard?

WaxGuard bestaat uit microfijne deeltjes die zich tijdens een behandeling aan elkaar verbinden. Door de verbinding ontstaat één homogene beschermlaag op de lak. Deze laag beschermt de lak optimaal tegen zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil. Doordat deze laag een open karakter heeft, kan de lak wel blijven ademen. WaxGuard zorgt voor een onovertroffen water- en vuilafstotende laag waardoor de lak in een optimale conditie blijft en diep blijft glanzen. Je auto wassen wordt weer een feest.


 De voordelen van WaxGuard

WaxGuard beschermt tegen alle weersinvloedenWaxGuard voorkomt aantasting van de lak door vervuiling en strooizoutInsecten krijgen minder kans zich op de lak te hechtenZichtbaar hogere en diepere glans van de lakHet wassen van de auto wordt gemakkelijker en kost minder tijdLangdurige glansgarantieAANBIEDING WAXGUARD/ LAKVERZEGELING INCLUSIEF POLIJSTEN EN RECONDITIONERING INTERIEUR VAN € 349 VOOR € 249 INCL. BTW


 

Tevens bieden wij een maandelijks abonnement aan waarbij wij de auto elke maand weer als nieuw maken en de Waxguardbehandeling onderhouden, dit alles voor € 49 p/m.


Kaart
Opbellen
E-mail